dimarts, 9 de novembre del 2010

Solidaritat del Camp, gent del llamp

Avui us deixo amb un petit article de suport que ha escrit al seu bloc l'amic Jaume Renyer. Gràcies Jaume!



Abans d'ahir l'acte de pre-campanya de Solidaritat Catalana per la Independència a Valls va ésser tot un èxit d'assistència. Un indicatiu més que fa preveure que la candidatura que encapçalen a Tarragona Hèctor López Bofill, Albert Pereira i Caritat Garcia està arribant a la base electoral independentista en aquestes comarques.

La campanya electoral a la circumscripció de Tarragona prefigura els canvis que a nivell nacional es perceben entre les diverses formacions independentistes. Esquerra, amb la generació 2.O del clan de l'avellana al capdavant, pot experimentar una notable davallada assolint un únic diputat. Solidaritat pot obtenir-ne un altre i Reagrupament, evidentment, cap. El fet que en tan sols tres mesos SCI hagi articulat un discurs consistent i unes llistes solvents, escollides democràticament no per cooptació, només s'explica per l'existència d'un gruix social mancat de referència política. Després de la involució en els plantejaments nacionals d'Esquerra, hi ha molta gent disposada a recolzar una proposta independentista i de regeneració democràtica creïble. 
 
L'acte d'inici de campanya el proper divendres 12 al palau de congressos de Tarragona, un escenari que ningú altre s'ha atrevit a llogar, serà una altra fita en la cursa electoral de Solidaritat i el preludi de la conformació d'un projecte polític després de les eleccions a l'alçada dels reptes que el país té plantejats.
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

FES-TE SENTIR !

 
Community Manager: ^JM