dilluns, 15 de novembre del 2010

Continuar treballant (4º dia de campanya)




09:10. Missatge al mòbil d’en Jordi Molinera: “El Periódico SI 0-2. Racometre (RAC1 SI 2-4 TGN 1, BCN 0-2, GIR 1. Rcat 1 per Lleida. Anem molt bé!”. Si dissabte de tornada de Gandesa cap a Altafulla comentavem amb en Ramón Roig l’enquesta del CIS, avui hem rebut una injecció d’optimisme amb l’enquesta de RAC1, que segons Jordi Basté, tenim assegurat un escó per Tarragona.
Tot i començar el dia veient que la feina feta està donant els seus resultat, pel matí he tingut una reunió per preparar uns materials de la meva assignatura amb la gent del meu Departament de la Facultat. No ho havia dit encara, però durant la campanya continuo exercint com a professor de Dret Constitucional a la UPF, tant en classes de Grau com d’un Màster. Solidaritat està integrada per gent que venim de diversos àmbits socials i professionals. Aquesta és l’unica manera d’acabar amb el cercle vicios dels polítics professionals que ens han dut a la ruina.
Després d’un intercanvi de trucades amb l’Albert Pereira, he tornat a la meva feina al despatx de la UPF per preparar unes classes d’un Master a Bilbao que tinc dilluns i dimarts que ve. Un cop acabada la feina a Barcelona, cap a Estació de França a agafar el tren cap a Altafulla i, a mitja tarda, reunió del Comité de campanya a la nova seu de Solidaritat Catalana a Tarragona, just al costat de l’Ajuntament.
Per ara, i tenint en compte que el 28N farà 4 mesos de la creació de Solidaritat, les coses van prou bé. La nostra gent ho veu, i això encara ens motiva més. Fa una setmana patiem per l’acte de demà dimarts a Tortosa, al Palau Felip Pedrell, però els nostres adherits i voluntaris de la la capital de les Terres de l’Ebre altra cosa no tindràn, però optimisme i ganes de treballar desinteressadament no els hi falta.
Al Camp de Tarragona també es treballa a tota maquina. Visita de la Núria Cadenes per Valls, Reus i Tarragona aquest cap de setmana amb gent de l’esquerra independentista, presentació a Altafulla amb en Jaume Renyer, l’Albert Pereira “on tour” per la Conca de Barberà i el Priorat. Molta gent ja m’ho ha dit: ja voldrien alguns partits parlamentaris tenir la estrucutura que tenim, i sobretot, la il·lusió que hi ha. Estic convençut que això es reflexarà el proper 28N... i si el Conde de Godó diu que tenim de 2 a 4 diputats, feu-me un favor, multipliqueu per 2.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

FES-TE SENTIR !

 
Community Manager: ^JM