dimecres, 10 de novembre del 2010

La il·lusió


La concurrència massiva als actes de Solidaritat Catalana demostra la il·lusió que generen les nostres propostes i perfila l’èxit esclatant que obtindrem a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. I no és estrany, SI és l’única proposta política que planteja l’únic projecte viable per Catalunya: la construcció d’un Estat propi a la Unió Europea. Després de les profundes agressions rebudes des de l’Estat Espanyol contra l’autogovern la majoria de la ciutadania comença a constatar que només amb la independència gaudirem de plena capacitat de decisió i de recursos per superar els reptes que tenallen la nostra societat.

Persistir en l’autonomisme, o aprofundir en utòpiques singladures sobre l’Espanya federal, no farà res més que conduir a la frustració, a la inoperància, a la ruïna social i econòmica i a la devastació cultural. L’estament polític que fins ara ocupa el Parlament de Catalunya no pot continuar ancorat en la mentida ni en la pantomima d’unes institucions condemnades a l’absència de poder polític. Per a ells fins ara ha estat molt còmode defugir la responsabilitat de ser plenament sobirans: escalfaven un escó, cobraven una nòmina i gaudien d’unes prerrogatives sense adoptar cap solució. Això s’ha acabat. El poble de Catalunya ja ha dit prou. És massa evident que dins d’Espanya no farem res més que suportar noves humiliacions i noves espoliacions.

Només SI, a través de la candidatura liderada per Joan Laporta, compta amb la capacitat i l’entusiasme per consolidar la majoria parlamentària necessària per portar el país a la llibertat. Us encoratjo a que assistiu als nostres actes de campanya i us deixeu encomanar de l’esperança de treballar junts per la Catalunya rica i pròspera que serà aquest nou Estat de la Unió Europea.  

1 comentaris:

Jordi Tudó ha dit...

Tens raó, molta gent, he vingut als vostres actes a Montblanc i a Valls. A Valls va haver de marxar gent del teatre Principal de tanta gent que hi havia.
Ara, si sou deiferents i si la vostra candidata de Valls, comparava l'administració del país amb la d'una comunitat de veïns, a una comunitat de veïns, de la qual en sóc propietari, es va empastifar les columnes amb propaganda vostra, per treure la cinta, s'ha descloscat la cap que hi haviem imprès.
www.miradesalvent.blogspot.com

Publica un comentari a l'entrada

FES-TE SENTIR !

 
Community Manager: ^JM