dimecres, 27 d’octubre del 2010

Solidaritat a la Riera de Gaià

L'exregidora i cap de llista d’Esquerra Republicana, Iolanda Roch, presenta Solidaritat Catalana per la Independència a la Riera de Gaià.


La que fou regidora del 2005 al 2007 i  cap de llista d'Esquerra Repubicana a la Riera de Gaià a les eleccions municipals del  2007, va presentar la nova coalició independentista, Solidaritat Catalana aquest divendres a la Riera. L'acte va comptar amb la participació de l'altafullenc i cap de llista per Tarragona Hèctor López Bofill i el rierenc i candidat per Barcelona, Jordi Sanchez.

Cada cop queda menys per les eleccions catalanes del 28N i Solidaritat Catalana per la Independència, coalició independentista promoguda per Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran, intensifica les seves presentacions per donar a conèixer aquest nou projecte a tots els i les catalanes. Aquest divendres va ser el torn de la Riera de Gaià, i l'exregidora d'ERC va ser l'encarregada de presentar al municipi el nou partit als seus convilatans.

Roch, que va presentar el passat 4 d'octubre la seva dimissió com a regidora després de 5 anys al ple rierenc,  ha volgut mostrar el seu suport públic a Solidaritat Catalana ja que ha decidit sumar-se a un projecte clar, concís i sense complexos, “volem la indepedència i la volem per dignitat,  perquè hi tenim dret i és possible”, pensa que és el moment de canviar les regles del joc en la relació Catalunya-Estat espanyol i Solidaritat Catalana és bon instrument per aconseguir-ho.

A l'acte, on hi van assistir una cinquantena de persones, Hèctor López Bofill va explicar com serà el procés cap a la independència si Solidaritat Catalana és determinant al Parlament que sorgeixi de les eleccions del proper 28 de novembre. Pel cap de llista de Solidaritat a la demarcació de Tarragona, la independència de Catalunya serà "un exemple de democràcia i pacifisme per a tota la societat europea, i un exemple a seguir per d'altres nacions sense Estat com Escòcia i Flandes".

Finalment també va intervenir el rierenc i candidat per Barcelona Jordi Sanchez, que va exposar perquè convé a Catalunya que esdevingui un Estat independent posant exemples clars, "durant l'estona que haurem estat aquí, Catalunya haurà perdut 5 milions d'euros. Això amb un Estat propi no ens passaria." Al finalitzar els ponents van conversar amb els assistents a l'acte, i alguns, van adherir-se a Solidaritat Catalana per la Independència.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

FES-TE SENTIR !

 
Community Manager: ^JM